Hoe het begon

In den beginne… Vanaf mijn 8e jaar ben ik een fanatieke amazone geweest en was de paardensport voor een groot deel mijn leven. Op een gegeven moment ontdekte ik eventing, een soort triathlon voor paarden waarbij ze in 1 onderdeel ook over vaste hindernissen moeten springen en door het water. Omdat ik het nogal lastig vond om daarvoor aan de juiste spullen te komen heb ik in 2004 Canter Equipment opgericht. Een specialist in artikelen speciaal voor deze tak van de paardensport.

De eerste website

Al snel kwam hier ook een website bij kijken, gewoon ouderwets in HTML met de magische software “Easy shopmaker” vanaf een CD-ROM erbij geïnstalleerd. Ik was live! In de jaren erna is die site stukje bij beetje geëvolueerd met andere technische systemen op de achtergrond wat het allemaal makkelijker maakt. In die tijd werd ook de naam van de shop veranderd naar Eventing-SGW.nl.

In 2018 is deze webshop overgenomen door Nina Hut van TCN Sporthorses, inmiddels is de webshop omgedoopt naar Eventingspecialist.nl. Erg leuk dat deze allereerste webshop nog steeds succesvol draait. Als side project heb ik ergens rond 2017 MijnStalgordijn.nl opgezet, ook deze is inmiddels onder de hoede van Nina Hut.

Terwijl ik Eventing-SGW.nl runde kriebelde het om nog wat anders erbij te beginnen. In de Eventingwereld was iedereen al erg druk met zijn outfit afstemmen in kleur en veel werd al custom besteld. Waarom niet een shop in custom spullen erbij maar dan voornamelijk gericht op de dressuurruiter? Dat werd EquiChique die ik in 2015 heb opgericht.

Time for a change

Stukje bij beetje merkte ik dat mijn grootste passie toch ligt in het maken, ontwerpen en bijhouden van websites en webshops. Ook het programmeren en de toekomst van internet, de blockchain en web3 zijn onderwerpen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Meer en meer werd ik ook gevraagd om websites en webshops voor derden op te zetten.

De beslissing werd gemaakt, na bijna 20 jaar winkels te hebben gerund was het tijd voor verandering. Sinds januari 2023 is EquiChique in handen van Vanja de Boer Putker, de shop had zich geen betere plek kunnen wensen.

TCO works

Een nieuwe weg inslaan betekend ook een nieuwe naam: TCO works !

Met mijn know how in het maken van websites en webshops sta ik voor je klaar. Door de jarenlange ervaring met verschillende systemen (HTML, Joomla, OpenCart, WordPress, Shopify) heb ik veel technische kennis opgedaan. Momenteel werk ik voornamelijk met WordPress en Shopify omdat dit voor de meeste mensen eenvoudig is om naderhand op te pakken. Hierdoor kan je zelf ook eenvoudig met je site aan de slag kan.

Behalve de webshops maken en onderhouden heb ik ook zelf mijn social media beheerd. Posts maken, reageren op comments of verhalen reposten, ik kan het werk uit handen nemen voor je. Voor WordPress sites heb ik een abonnement beschikbaar waarbij ik maandelijkse updates en kleine aanpassingen voor je verzorg.

Laat het gerust weten als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen!

Liefs, Talitha

E-mail

talitha@tcoworks.nl

Whatsapp

06-10772740

Telefoon

06-10772740