Werkwijze

Aan de slag met jouw nieuwe website!

Stap 1

Eerst even kennismaken zodat ik een idee krijg van je wensen. Ik stuur je de voorbeelden toe van de thema’s zodat je kan kijken wat jou het meeste aanspreekt.

Stap 2
Je krijgt van mij een vragenlijst waar je alle gegevens in kan vullen die ik nodig heb voor de website. Zoals bijvoorbeeld je contactgegevens maar ook welke kleur(en) je graag wilt terug zien op je site. Daarnaast ontvang ik van jou graag je logo, foto’s en tekst.
Stap 3

Ik maak een eerste opzet voor je zodat je een indruk krijgt hoe je website eruit komt te zien. Je geeft op en aanmerkingen waar ik mee aan de slag ga, net zolang tot je helemaal tevreden bent.

Stap 4
Je bent helemaal tevreden met hoe je website eruit ziet! We plannen een datum waarop je live wilt gaan. Je ontvangt van mij nu een factuur van 50% van het totaalbedrag.
Stap 5

D-day, je nieuwe website staat online! Ik stuur je de factuur voor de andere 50% van het totaalbedrag. Daarnaast krijg je documentatie waarin staat uitgelegd hoe je zelf aanpassingen kan doen. Indien gewenst kan ik je ook via Facetime op weg helpen.