Wil jij een webshop met deze looks?
talitha@tcoworks.nl

Over de Outlet by TCO works

Liefde voor de paarden

Ik was 8 jaar toen ik eindelijk mocht gaan paardrijden, op de pony van een nichtje van me. Wekelijkse lessen waar ik enorm naar uitkeek werd zelfstandig rijden. Bijna dagelijks was ik bij de paarden te vinden en op mijn 14e ben ik begonnen aan de wedstrijdsport. Ik was verkocht!

In de ponytijd dressuur en springen maar bij de overgang naar de paarden was het tijdenlang vooral dressuurmatig. Tot ik jachtpaarden erbij begon te rijden en het springen weer ontdekte, dat was leuk! Next level was het “crossen”, toen nog SGW geheten. Omdat ik het nogal lastig vond om daarvoor aan de juiste spullen te komen heb ik in 2014 Canter Equipment opgericht. Een specialist in artikelen speciaal voor deze tak van de paardensport.

De eerste website

Al snel kwam hier ook een website bij kijken, gewoon ouderwets in HTML met de magische software “Easy shopmaker” vanaf een CD-ROM erbij geïnstalleerd. Ik was live! In de jaren erna is die site stukje bij beetje geëvolueerd met andere technische systemen op de achtergrond die het allemaal wat makkelijker maken. In die tijd werd ook de naam van de shop veranderd naar Eventing-SGW.nl.

In 2018 is deze webshop overgenomen door Nina Hut van TCN Sporthorses, inmiddels is de webshop omgedoopt naar Eventingspecialist.nl. Erg leuk dat deze allereerste webshop nog steeds succesvol draait. Als side project heb ik ergens rond 2017 MijnStalgordijn.nl opgezet, ook deze is inmiddels onder de hoede van Nina Hut.

Terwijl ik Eventing-SGW.nl runde kriebelde het om nog wat anders erbij te beginnen. In de Eventingwereld was iedereen al erg druk met zijn outfit afstemmen in kleur en veel werd al custom besteld. Waarom niet een shop in custom spullen erbij maar dan voornamelijk gericht op de dressuurruiter? Dat werd EquiChique die ik in 2015 heb opgericht.

Time for a change

Stukje bij beetje merkte ik dat mijn grootste passie toch ligt in het maken, ontwerpen en bijhouden van websites en webshops. Ook het programmeren en de toekomst van internet, de blockchain en web3 zijn onderwerpen waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

De beslissing werd gemaakt, na bijna 20 jaar winkels te hebben gerund was het tijd voor verandering. Sinds januari 2023 is EquiChique in handen van Vanja de Boer Putker, de shop had zich geen betere plek kunnen wensen.

Left over outlet

Maar dan kom je er achter dat je in de loop van tijd best wat voorraad hebt verzameld 🙂
Om Vanja een verse start te geven is niet alle voorraad met haar mee gegaan en heb ik nog prachtige spullen die graag willen shinen met een nieuwe eigenaar.

Alle spullen op deze site zijn nieuw en nooit gebruikt. Hou er wel rekening mee dat er niet geruild of geretourneerd kan worden. Twijfel je over een maat of wil je het in het echt bekijken? Maak dan even een afspraak bij me thuis.

Dank voor het vertrouwen alle jaren in de shops!
Met dezelfde passie, service en snelheid sta ik nu voor je klaar voor websites, webshops en social media.
Laat het gerust weten als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen!

Liefs, Talitha

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen